Ko je mesec naokoli, napišem Andreji SMS : Pogrešam vaše ZLATE roke.
Njen prijem je res vrhunski. Kot oseba je izjemno topla in prijazna. Ambient je odlično urejen. Parkirišče vedno zagotovljeno.
Urica njene masaže je neprecenljiva in nudi popolno sprostitev. Skratka ko vstopiš k njej, pustiš stres zunaj in pozabiš na vse tegobe tega norega vsakdanjika.
Čista 10-ka in še nekaj plusov poleg !!! J
Zato res iskreno in toplo priporočam.

Marjetka

Masaža pri Andreji je postala moj redni ritual, ne glede na to, ali je vzrok obiska bolečina v križu zaradi dolgotrajnega študija, mišične bolečine po treningih ali heksenšus v vratu...včasih pa rabim samo spostitev. In vedno odidem zadovoljna. Prerojena. In predvsem brez bolečin. Termin mi je vedno na voljo, kadarkoli to potrebujem. Vzdušje je sproščeno, higienski standard salona nad nivojem in nenazdanje - cena zelo ugodna.
Toplo priporočam vsakemu, ki si želi psihofizične sprostitve. Uspeh zagotovljen.
Za masažo sem navdušila tudi sestro in očeta, za kar sta mi zelo hvaležna.

Sara

Prijtno presenečena sem bila nad načinom vaše masaže, ko na določenih delih telesa zgladite energetske vozle. Drugi del masaže pa je bil tako sproščujoč, da sem zaspala :)

Saša Zupan

Naj podam svoje mnenje. Na masaži pri vas sem bila enkrat lansko leto. Moram priznati, da sem bila zelo zadovoljna. Bila sem ze na nekaj masažah in vedno pravim, da mi je bila vaša masaža najboljša do sedaj. Všeč mi je sam sprejem in to, da vsakogar vprašate na začetku kakšno masažo želi (močnejšo, bolj nežno ...)  ali ima kakšne težave itd., skratka se prvo posvetujete z vsakim, da bi bila masaža čim boljša. Z moje strani vse pohvale.
V zelji, da ponovno pridem pod vaše roke :) vas lepo pozdravljam.

Lp, Lella

Z masažo sem bila zelo zadovoljna in jo zelo priporočam tudi ostalim. Sem bila na masažah že tudi drugje, vendar niso bile tako dobro izvedene kot ta.

Alenka

Nov prostor, nova maserka, zelo  ljubo mi je da je ženskega spola, vse novo. Pa bo dobro? Mi bo masaža ustrezala? Kakšen je prostor? In maserka? Bo znala?
Cel kup vprašanj, ki so se mi porajala po glavi in mi hkrati dajala občutek ali si tega sploh želim? Ali vse to novo sploh potrebujem?
Pa sem se.... Naročila k Andreji.
Pričakovanja so bila velika, hkrati pa tudi ne, saj nisem vedela kaj in kako bo.
Dan masaže.
Najdem salon, odprem vrata in prijazen nasmeh razblini moje prve dvome. Vse bo ok. , vem , da bo vse ok.
Vprašanja, kako in kaj si želim? Imam kakšne težave... Priprave, ki ti dajo občutek, da vedo kaj delajo...
Prijeten prostor, dišeč, glasba ravno prav na glas, Andreja z nasmehom in mirnostjo... sproščenost in pričakovanje...
Odlična masaža, ravno prav močna, seveda prilagojena mojim željam, točen zadetek bolečih delov, zbijanje » vozlov«, prepoznavanje težav, še predno sem jih omenila. Odličen občutek v ramah, hrbtu in križu. Ravno prav dolgo, časovna dolžina prilagojena težavam. Lahke noge po masaži, enkratno, vožnja s kolesom takoj boljša...
Odlično!
Na koncu pa še malo masaže obraza in vratu... Prava harmonija sproščanja in takoj želja po novem terminu.
Lahkotnost po masaži, odlične maserske roke, prijazen glas in nasmeh Andreje so me tako zelo očarali, da jo priporočam vsem. Sama vem, da se rada vračam in da se vedno bom. Iz lastnih izkušenj namreč vem, da je težko najti nekoga, ki mu zaupaš, saj ti lahko napačna masaža povzroča še večje težave.
Prijetno se je vračati ko veš, da te maserske roke, lastno navdušenje nad delom, ter želja po strankinem boljšem počutju pričakujejo vedno, ne glede na to, kolikokrat si se vrnil.
Vsakič je bolje. In še bolje....In še bolje!
Zato, pridite in poskusite! Nasmeh, prijazna beseda ali tišina, odlična masaža in prijteno okolje vas vedno čakajo.
Jaz pridem zagotovo!

Blanka Kapus Passecker

Kljub temu, da že kar dolgo nisem bila na masaži – pa bom morala to popraviti J – meni je enostavno všeč sam način masaže in sem zato tudi prišla še večkrat.

Lep večer, Sanja

Pohvale in prednosti:
Moje mnenje je, da masiras odlicno. Posvetis se vsaki tocki, kjer najdes napetost. Nazadnje si se res posvetila masazi hrbta, ceprav sem imela kupon klasicne masaze, da sem bila grozno vesela, ko sem po masazi cutila prijetno olajsanje in se znebila par vozlickov. Vrat sem lahko ponovno obracala kot pred mesecem dni. Se ze veselim, da pridem na ponovni tretma, ker je teh pekocih vozlickov spet kar nekaj. Moram poskusiti se terapevtsko masazo pri tebi, ker imas res dober prijem in ni samo gladenja. Super se mi zdi, da po masazi ponudis kozarec vode, saj sem jo nazadnje res potrebovala. Pozorna si pri moji poskodbi rame in kljub temu vseeno najdes polozaj kako priti do dolocenih misic. Pohvaliti moram tudi cistoco in organizacijo, ko se kdaj zgodi da ne utegnem priti. Lepo je, da si aktivna, me obvescas o tekocih akcijah.
Pri tebi sem prvic dobila tudi masazo lasisca in obraza (si vedela, da to rabim hehehe), pa niti ne vem ce to spada v klasicno, vem  pa da drugje tega nisem dobila, in je to tudi eden od razlogov, da sem pri tebi ostala.
Slabosti ali graje:
Ta letijo bolj na mene in sicer, da te premalokrat obiscem. Bove sle kdaj na kavo in tam poklepetale določene teme, ker ko me masiras se zgodi, da kdaj ne odgovorim ali pa so odgovori in pogovori kratki,  ker sem pač v zenu, kar pa je razumljivo zakaj ;-)
Srecno in uspesno se naprej, pa se kmalu vidimo! Lep in soncen iz vrocega Mogana.

Tamara

Pozdravljeni,
Ob obisku vašega salona, sem opazila, da imate zelo visoke higijenske standarde,prijaznost in strokovnost.
Prostor je zelo lepo urejen,prijeten.
Ob masaži sem bila popolnoma sproščena,vaša strokovnost je olajšala moje zdravstvene težave.
Veselim se ponovnega obiska.

LP, Mladenka

Spoptovana ga. Andreja-moja maserka!
V kolikor se spomnite ali pa celo ne toliko, sem bil pri vas na masaži, veliko bi lahko povedal, vendar pa občutki med masažo in po masaži so bili fantastični. Ker sem imel pred kratkim infarkt, ste    se mi res posvetili in naredili nekaj nepozabnega. Še bi prišel k vam, če bom pa deležen in zadel eno od nagrad bo pa lepo. Največja nagrada pa je bila masaža pri vas in to bom ponovil, vas pokličem.

Lep pozdrav g. Šebenik

No glede mnenja o počutju med in po masaži pa seveda zelo rada sodelujem. Moram priznati, da sem že nekajkrat bila pri vas na masaži celega telesa in sem bila zelo zelo zadovoljna, ker mi odgovarja možna masaža, tudi po teku mi je masaža zelo pomagala glede musklefibra. Sam sprejem na masažo mi je zelo prijeten, ker je odprt, domač in naraven, kakršna sem tudi sama, seveda pa je bil sprejem tudi vedno z vaše strani prijazen in nasmejan.
Po masaži sem odšla zadovoljna in dobro »predelana«, tudi malo prijetno utrujena, kar so moji pozitivni občutki.
Še s tako pozitivno energijo in dobro voljo še naprej Andreja.

Lep pozdravček in še lepši vikend, Irena

Pri masaži (kateri koli) je zame pomembno, da se vzpostavi osebni stik in obojestransko zaupanje med maserjem in stranko, in pri Andreji sem to začutila že prvič, ko sem jo obiskala. Le tako se lahko stranka popolnoma sprosti in uživa v masaži, ki pa je verjetno tudi bolj učinkovita, če je telo sproščeno in ni napeto ter "živčno". Ambient v masažni sobi je zelo prijeten, počutim se dobrodošlo in po masaži se počutim lažjo ter prijetno utrujeno. Priporočam!

Maja

Spoštovani,
pri vas sem bila deležna masaže celega telesa in bila sem zelo zadovoljna. Predvsem zato, ker imate dobro tehniko in moč. Tudi s sprejemom sem bila zadovoljna, kajti imela sem malce težav z orientacijo in ko sem vas klicala ste mi prijazno razložili kje vas najdem. Po masaži sem se počutila zelo osveženo in tudi malce boleče - kar je prav, ker tako vem, da je delovalo! :-)

Lp, Nataša Kramar

Pozdravljeni,
všeč mi je bil sprejem, preprostost in še vedno profesionalnost vašega dela. Masaža mi je bila zelo všeč, tudi zato ker ste bili do sedaj edina, ki je "odkrila" moje vozle in mi jih razbila. Po masaži me je še 2 dni vse bolelo, ampak se je splačalo :))). Pri vas imam zakupljeni še 2 masaži in že komaj čakam, da jih izkoristim :)))
Všeč mi je bilo tudi to, da ste me pred masažo vprašali kakšna masaža mi paše, in tudi med masažo ali je pregrobro ali premalo... Sem svetovala vaš salon tudi naprej ;o)

Lep pozdrav, Jana G.

 

MNENJA STRANK

 

Andreja Železnikar s.p.
Telefon: 041 294 895
Email:
andreja.masaze@gmail.com
Spletna stran:
www.masaza_andreja.si
Odprto:
od pon. do pet. od 10h-20h
Sobote po dogovoru.
Obiščite nas tudi na 
facebook-u