Andreja Železnikar
NPK maserka

Moja življenjska pot je zelo barvita. Po končani srednji  aranžerski  šoli sem polovico delovne dobe opravila v tem poklicu.
Ker pa  je mož, kot  predan športnik, vseskozi potreboval masaže, je bila pot, ki me je vodila na NPK tečaj klasične masaže samoumevna. Le-tega sem opravila v maju 2010 na Akademiji za Inovativnost v Ljubljani. Seveda je bila nadaljnja izbira tudi tečaj športne masaže in kinezitapinga.
Po letu »domačih«  izkušenj sem se odločila za samostojno pot. Najela sem sobo v enem od Ljubljanskih salonov. Po treh letih sem se preselila v športni center Inergija, kjer delujem  in nadaljujem uspešno pot. Trudim se, da se  nenehno izpopolnjujem in učim novih masaž in prijemov. Vsako leto dodam na steno kakšno novo diplomo…
Delo z ljudmi me osrečuje in izpopolnjuje. Vesela in zadovoljna sem, da  lahko komu pomagam, ga spravim v dobro voljo in predvsem tudi odpravim različne bolečine.
Z masažami vas želim popeljati v drug svet, odkriti v vas samih vašo lepoto, nepojmljivo zmogljivost vašega telesa, ki bo še bolje delovalo, če mu privoščite vsaj eno masažo na mesec. Moje vodilo je, da zapustite masažo  sproščeni, prenovljeni, brez stresa in bolečin, pripravljeni za nove izzive.

Masaža  sprosti  telo in duha!

O MENI

Andreja Železnikar s.p.
Telefon: 041 294 895
Email:
andreja.masaze@gmail.com
Spletna stran:
www.masaza_andreja.si
Odprto:
od pon. do pet. od 10h-20h
Sobote po dogovoru.
Obiščite nas tudi na 
facebook-u